دانلود تحقیق و مقاله

» بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر ۶ فروردین ۱۳۹۶

بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر
دسته: صنایع غذایی
بازدید: ۱ بار

فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۱۶۰۷ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۱۲۵

هدف از این پایان نامه بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر بصورت کامل و جامع می باشد

قیمت فایل فقط ۸۵,۰۰۰ تومان

خرید

***تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب ۸۵ صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

کل صفحات:۱۲۵ صفحه پایان نامه + ۸۵ صفحه استانداردسازی =۲۱۰ صفحه

چکیده :

مواد تشكیل دهنده نوشابه های غیر الكلی گازدار:

آب، شكر، گازكربنیك و عصار مواد اصلی تشكیل دهنده كلیه نوشابه های غیر الكلی گازدار می باشند كه بر حسب نوع نوشابه و مقدارشان متفاوت است. ساختن شربت مادر با شربت غلیظ مطابق فرمولی كه از طرف كمپانی های بین المللی برای هر نوشابه در اختیار كارخانجات تولید كننده این نوشابه ها قرار گرفته. علاوه بر مواد بالا اسیدهائی مانند اسید سیتریك، نیترات سدیم، اسید فسفریك و مواد نگهدارنده مانند بنزوات سدیم در بعضی از نوشابه ها استفاده می گردد.

آب: آب یكی از مهمترین اجزاء تشكیل دهنده تمام نوشابه های گازدار می باشد، بطوریكه حدود ۸۵% از كل وزن نوشابه را آب تشكیل می دهد. بنابراین كاملاً معقول بنظر می رسد كه مرغوبیت هائی یك نوشابه های غیر الكلی گازدار به كیفیت آبی كه برای تهیه آن بكار رفته بستگی دارد. بنابراین آب مورد مصرف جهت نوشابه سازی باید فاقد هر گونه ناخالصی و آلودگی های میكروبی كدورت و تیره گی، رنگ و بو، طعم و مزه خاص و غیر عادی، بدون هیچگونه مواد قلیائی از قبیل كربناتها و كلسیم ها و كلرهای آزاد باشد.

مواد شیرین كننده: این مواد بدو دسته تقسیم می شوند یكی شیرین كننده های طبیعی مانند شكر(ساكاروز) یا قند ایندرت، دسكتروز، فروكتوز، شربت غلات و یا شیرین كننده های مصنوعی كه مهمترین آنها عبارتند از سانادین، سولفوهكتویل، دوسین می باشد. « در ایران استفاده از هر گونه شیرین كننده های مصنوعی لوبت قابلیت سرطانزائی آن ممنوع گردیده است.» درصد مصرف شكر در نوشابه ها ۹ تا ۱۴ می باشد و جهت تهیه شیره از حل كردن شكر كاملاً تمیز در آب سرد و یا گرم استفاده می گردد.

گازكربنیك: علاوه بر خاصیت طعم دهندگی یكی از مهمترین نگهدارنده های نوشابه های غیر الكلی گازدار بشمار می رود. درجه خلوص آن باید از ۹۹% كمتر نباشد و باید فاقد هرگونه طعم و بو و رنگ باشد. میزان این گاز در كانادادرای ۲ گرم و در كوكاكولا و سون آپ ۳ گرم در بطر است.

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه ۲۰ برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های ۱۳۳۱ و ۱۳۳۲ با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه ۳۰، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های ۵۴ – ۱۳۵۰ با رشدی معادل ۷۴ درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

فهرست

پیشگفتار  ۱

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی  ۲

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار ۳

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار ۵

شمای ساخت نوشابه در کارخانه  ۶

مراحل تولید نوشابه گازدار  ۷

فساد میکروبی نوشابه های گازدار  ۱۰

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار  ۱۲

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها  ۱۳

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار ۱۴

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار  ۱۵

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد ۱۶

روش های توصیه شده ۱۶

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار  ۱۷

آماده کردن نمونه  ۱۸

وزن مخصوص  ۱۸

عصاره خشک ۱۸

بریکس  ۱۹

خاکستر ۱۹

اسیدیته ۱۹

PH 19

قند بعد از هیدرولیز ۲۰

گاز کربنیک ۲۰

شناسایی ۲۰

طرز تهیه محلول رزورسنیول ۲۰

اسیدلاکتیک ۲۰

درصد خلوص ۲۱

اسید آسکوربیک ۲۱

طرز تهیه محلول نشاسته ۲۱

رطوبت ۲۲

آزمون بر روی لاک داخل قوطی ۲۲

سنجش درصد خلوص ۲۳

تست شناسایی ۲۳

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها ۲۴

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار  ۲۵

آزمایش تعیین خاکستر ۲۵

کارامل ۲۵

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم ۲۵

آزمایش کربن سیاه ۲۶

آزمایش های تعیین رطوبت رازک ۲۷

هیدروکسید سدیم ۲۸

اسید کلریدریک ۲۹

اسید سولفوریک  ۲۹

طرز تهیه معرف کریستال ویولت ۳۰

محلول رینگر ۳۱

آزمایش تاییدی کلیفرم ۳۱

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی  ۳۲

اسید سولفوریک ۳۲

ویژگی های میکروبیولوژیکی  ۳۳

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای  ۳۳

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین ۳۴

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام ۳۵

اندازه گیری گاز  ۳۵

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار  ۳۵

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی  ۳۶

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها ۳۶

روش گرام ۳۷

کنترل میکروبی محصول  ۳۷

کنترل های میکروبی آزمایش ها ۳۹

انواع محیط کشت ۳۹

روش های کشت ۴۰

کنترل های متفرقه ۴۰

آزمایش عصاره مالت ۴۰

آزمایش سختی آب ۴۱

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف ۴۱

تست سوداری تانکها  ۴۲

آزمایش تشتک ۴۲

عصاره خشک ۴۲

اسیدیته ۴۳

آزمایشات متفرقه ۴۳

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد ۴۷

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف ۴۸

کنترل و آزمایشات مالت ۴۸

وزن حجمی  ۴۹

اندازه گیری ازت در پروتئین ۴۹

روش تقطیر ۵۰

جوانه زدن ظاهری  ۵۰

رطوبت جو ۵۰

وزن هزاردانه ۵۱

فن آوری تولید ماء الشعیر  ۵۲

تعریف ۵۲

خواص ماء الشعیر ۵۲

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر  ۵۳

فرایند تولید ماء الشعیر ۶۳

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر ۶۴

واحد بوجاری  ۶۴

واحد مالت سازی  ۶۴

خیساندن و شستشوی جو ۶۵

جوانه زدن  ۶۵

کوره مالت سازی  ۶۶

دستگاه پوست گیر مالت ۶۶

واحد پخت ۶۶

آسیاب ۶۶

تانک پخت ۶۶

تانک صافی  ۶۷

تانک جوش  ۶۷

تانک ترسیب  ۶۷

واحد سرد کننده ۶۸

دستگاه سانتریفوژ ۶۸

دستگاه فیلتر خاک صافی  ۶۹

دستگاه فیلتر کاغذی ۶۹

تولید و بسته بندی ۶۹

دستگاه فیلتر ۷۱

دستگاه پرس و دربند ۷۲

استاندارد ماء الشعیر ایران  ۷۲

تعریف ماء الشعیر ۷۲

مواد اولیه متشکله  ۷۲

ویژگی های ماء الشعیر  ۷۴

ویژگی های حسی  ۷۴

ویژگی های بهداشتی  ۷۴

ویژگی های فیزیکوشیمیایی ۷۴

بسته بندی  ۷۷

نوع شیشه ای  ۷۷

نوع قوطی  ۷۷

 روش های آزمون ماء الشعیر  ۷۸

تصفیه فاضلاب ۸۱

انواع فاضلاب ۸۲

فاضلاب شیمیایی ۸۲

آشغالگیر ۸۲

انواع آشغالگیر  ۸۲

نکات مثبت متعادل سازی  ۸۳

تصفیه خانه پکیج ۸۳

پارامترهای آلودگی ۸۴

مبانی اجرایی  ۸۵

تاریخچه شرکت بهنوش ۸۶

خطوط تولید  ۸۶

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش ۸۷

بوجاری  ۸۷

نکات  ۹۰

دیاگرام فرایند بوجاری  ۹۰

واحد پخت  ۹۱

دیاگرام فرایند مالتینگ ۹۲

دیاگرام فرایند پخت  ۹۲

واحد فیلتراسیون ۹۲

دیاگرام فرایند سردخانه ۹۳

دیاگرام فرایند عصاره مالت ۹۳

دیاگرام خط تولید دلستر ۹۳

دیاگرام خط تولید قوطی ۹۳

دیاگرام خط تولید گردشی ۹۳

آزمایشها ۹۴

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار ۹۷

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده ۹۸

بحث ونتیجه گیری ۹۹

منابع ۱۰۲

قیمت فایل فقط ۸۵,۰۰۰ تومان

خرید

برچسب ها : بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر , دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار , دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار , دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر , نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر , فناوری تولید ماءالشعیر , فرآیند تولید ماءالشعیر , بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

Source link

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 12470 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها
بافت سنگهای آذرین سنگهای آذری منشع ساختمانهای سنگی سنگه و خرده سنگها سنگهای رسوبی سنگهای شدگی انواع سنگ ساختمان شیمایی سنگها اقسام سنگهای دگرگون سنگهای دگرگونی : دانلود پروژه تزئینات سنگ دانلود پژوهش تونل امامزاده هاشم لوله کشی هیدرولیک سیم کشی قالب شیب قالب قالب لغزنده مقطع متغیر دانلود پروژه تونل امامزاده هاشم دانلود پایان نامه تونل امامزاده هاشم دانلود مقاله تونل امامزاده هاشم دانلود تحقیق تونل امامزاده هاشم دانلود رساله تونل امامزاده هاشم شکل طبیعی سنگ شکل ساختگی سنگها دانلود پژوهش بررسی روسازی های بت دانلود تحقیق بررسی روسازی های بتنی در حمل و نقل ریلی با نگاهی به متروی تبریز دانلود مقاله بررسی روسازی های بتنی در حمل و نقل ریلی با نگاهی به متروی تبریز دانلود رساله بررسی روسازی های بتنی در حمل و نقل ریلی با نگاهی به متروی تبریز پروژه ترمزها ترمز ترمزهای هیدرولیک صنعت خودرو ایمنی خودرو ترمز اتومبیل دانلود پایان نامه بررسی روسازی های بتنی در حمل و نقل ریلی با نگاهی به متروی تبریز بررسی روسازی های بتنی در حمل و نقل ریلی با نگاهی به متروی تبریز سنگ مارسی سنگهای آهکی ماسه سنگ ها انواع سنگ ها ساختمانی سنگ برای مصارف ساختمانی عملیات ساختمانی سنگ ویژگ سنگ ساختمتانی فساد در سنگ تنظیم قالب لغزنده نحوه اجرای بازشوها و آرماتورهای انتظار خانواده كدوئیان دانلود خانواده كدوئیان دانلود پاورپوینت خانواده كدوئیان(سبزیجات) پاورپوینت خانواده كدوئیان سبزیجات تیره كدوئیان كدو کلیات گیاه شناسی فواید و معایب كشت زیر پلاستیك بدون پلاستیك طریقه كشت و كار خانواده كدوئیان پاورپوینت خانواده كدوئیان(سبزیجات) پاورپوینت خانواده كدوئیان (سبزیجات) سفیدک سطحی یا پودری مو سفیدک پودری سیب بیماری میوه ها دانلود بیماریهای درختان میوه سفیدک داخلی یا دروغین یا کرکی مو زنگ درختان میوه هسته دار پیچیدگی برگ هلو یا ل لکه آجری بادام لکه سیاه سیب هندوانه خربزه ایرشیپ طراحی بدنه طراحی بدنه ایرشیپ ها و زیر دریائی ها دانلود پایان نامه بررسی نوآوری های فلسفه اشراق زیر دریائی طراحی بدنه ایرشیپ بالا کشیدن قالب و سرعت اجرای عملیات دستگاه قدرت هیدرولیکی مزایا و معایب استفاده از روش قالب لغزنده عمودی طراحی بدنه زیر دریائی پایان نامه بررسی نوآوری های فلسفه اشراق نوآوری های فلسفه اشراق آفات و بیماریهای خان خیار خیارچنبر طالبی بررسی نوآوری های فلسفه اشراق فلسفه اشراق دانلود پایان نامه رشته فلسفه الهیات فلسفه هیدرولیک ترمزabs دانلود پاورپوینت سنگ سنگ دانلودپاورپوینت انواع سنگها پاورپوینت کانی ها و انواع سنگها پاورپوینت ژیمناستیک دانلود پاورپوینت ژیمناستیک معرفی و شناسایی مهمترین علفهای هرز ایران پاورپوینت معرفی و شناسایی مهمترین علفهای هرز ایران برچسب ها : پاورپوینت معرفی و شناسایی مهمترین علفهای هرز ایران ژیمناستیک پاورپوینت کانی ها و انواع سنگ ها زیتون سازو تیره جگنها سوف (سرسپوس) اویار سلام تیره تاج : پاورپوینت طرح توجیهی زیتون دانلود طرح توجیهی زیتون طرح توجیهی زیتون دانلود پاورپوینت طرح توجیهی زیتون مهمترین علفهای هرز ایران مهمترین خانواده های علفهای هرز دولپه ای بدون گلبرگ جوش فلزات رنگی و جوش لیزری دانلود پایان نامه جامعه شناسی دانلود پروژه جامعه شناسی دانلود پژوهش جامعه شناسی جوش فلزات رنگی دانلود پاورپوینت انواع تولید مثل تولید مثل پاورپوینت انواع تولید مثل جوش لیزری دانلود تحقیق جامعه شناسی جامعه شناسی Chenopodiacea اسفناجیان Amaranthaceae تاج خروس هفت بند Polygonaceae دانلود مقاله جامعه شناسی Urticaceae گزنه قیاق چسبك روشهای عایق بندی ( ای جلوگیری از مجاورت و برخورد آب با سطح خارجی تونل مترو روشهای نگهداری و جلوگیری از نفوذ آب به داخل فضای تونلهای مترو روشهای حفاری متداول در حفر تونل های مترو تهران : دانلود پروژه بارگذاری ساختمان شناخت بارها بارهای زنده Dead load بارهای مرده سامانه‌های انتقال بار وضعیت آبهای زیرزمینی در دشتهای جنوب تهران كلیاتی در مورد وضعیت زمین شناسی مهندسی دشتهای جنوب تهران بیکاری ادواری بیکاری اتفاقی بیکاری تحقیق در مورد بیکاری بیکاری تکنولوژی مشاغل غیر رسمی شناخت وضعیت زمین شناسی و آبهای زیرزمینی در دشتهای جنوب تهران احداث تونل مترو و برخورد با مشكلات سفره آبهای زیرزمینی در آبرفتهای جنوب دشت تهران دانلود تحقیق در مورد بیکاری Live loads بار برف سوروف پنجه مرغی علف پشمكی دم روباهی كشیده جو وحشی چچم چاودار چمن یكساله علف خونی ( علف قناری) ارزن وحشی مادر گندم رده بندی علفهای هرز جریان حول اجسام جریان بند Wind load بارگذاری باد Snow load رفتار جریان جریان دانلود پاورپوینت رده بندی علفهای هرز پاورپوینت رده بندی علفهای هرز انتقال حرارت بیماریهای درختان میوه بیماریهای مهم درختان میوه E خود بیمار انگاری 3 همه‌گیرشناسی D اختلال درد 1تعریف ترس یا باور بیمارگونه از مبتلا بودن به یك بیماری جدی در : دانلود مقاله المانهای ساندویچ پانل به همراه فایل پاورپوینت جهت ارائه دانلود رساله تحلیل پارامتریك رفتار لرزه ای عوارض توپوگرافی مثلثی شکل در فضای زمان دانلود پایان نامه تحلیل پارامتریك رفتار لرزه ای عوارض توپوگرافی مثلثی شکل در فضای زمان دانلود پروژه تحلیل پارامتریك رفتار لرزه ای عوارض توپوگرافی مثلثی شکل در فضای زمان C اختلال تبدیلی B اختلال شبه جسمی نامتمایز مقایسه شدت بدشكلی بدنی و چاقی در پسران و دختران دورة متوسطه ناحیه4 مشهد : دانلود مقاله المانهای ساندویچ پانل ارزش ها در جنگ اختلالات شبه جسمی در DSMIV 24 اختلال بدریختی بدن برخی از عوامل پویائی مشابه افسردگی وجود یك یا دو A اختلال جسمانی كردن دانلود تحقیق تحلیل پارامتریك رفتار لرزه ای عوارض توپوگرافی مثلثی شکل در فضای زمان دانلود مقاله تحلیل پارامتریك رفتار لرزه ای عوارض توپوگرافی مثلثی شکل در فضای زمان ماهی خواص خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 میگو اثرات آلودگی باكتریایی بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران امگا 3 مواد لبنی تهیه مواد لبنی کارخانه قند قند صنایع غذایی کارخانه قند پروژه کارآفرینی طرح اشتغال زایی میكروارگانیزم‌ كاربرد میكروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی دستگاه سیاسی از دیدگاه امام علی (ع) نامه ای معرف شخصیت علی مواد غذائی بسته بندی های پلاستیکی تک لایه مهاجرت مواد صنایع غذایی شیر شیر شتر شیر استریل خطوط تولید شیر پاستوریزه دانلود پروژ: آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوریزه بسته بندی مواد غذایی : بسته بندی مواد غذایی (بررسی مهاجرت مواد از بسته بندی های پلاستیکی تک لایه به مواد غذائی درون آنها) طرح توجیهی شرکت فراورده های لبندیس پروژه کارافرینی شرکت فراورده های لبندیس پروژه کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس دانلود پروژه شرکت فراورده های لبندیس توجیه اقتصادی شرکت فراورده های لبندیس طرح توجیه فنی شرکت فراورده های لبندیس دانلود کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس دانلود تحقیقه : پاورپوینت علف هرز تلخه (اکوفیزیولوژی) تحقیق ارزش های سیاسی در معنای زندگی و اندیشه ی حضرت علی(ع) : ارزش های سیاسی در معنای زندگی و اندیشه ی حضرت علی(ع) رپین ارزشهای سیاسی و اندیشه حضرت علی پرورش نور اخلاق سیاسی در رفتار امام علی اخلاق سیاسی در اندیشه امام علی (ع) شخصیت علی (ع) گلاذین كلاپرك تیره كاسنی پاورپوینت علف هرز تلخه دانلود پاورپوینت علف هرز تلخه(اکوفیزیولوژی) پاورپوینت علف هرز تلخه(اکوفیزیولوژی) اکوفیزیولوژی علف هرز تلخه تلخه علف هرز بستنی طرح کارآفرینی تغییرات کرنش در بتن آلودگی میکروبی شیوه‌های مختلف پیش تنیدگی کرنش‌های آنی در بتن کرنش‌های دراز مدت در بتن تغییرات تنش در فولادهای پیش تنیدگی جمع شدگی بتن خزش در بتن فولاد و بتن مورد مصرف در صنعت پیش تنیدگی پیش تنیدگی چیست پسماند شیرابه مدفن پسماند پاورپوینت حقیقت مرگ حقیقت مرگ آنالیز و طراحی اعضای خمشی پیش تنیده مرگ دانلود پاورپوینت حقیقت مرگ اتلاف‌های نیروی پیش تنیدگی اتلاف‌های ناشی از سرخوردن تاندون‌ها در گیره‌های مهاری ابزار های پیشگیری جنگ نرم مبانی جنگ نرم دانلود جنگ نرم پاورپوینت عملیات روانی و مروری بر جنگ نرم دانلود پاورپوینت عملیات روانی و مروری بر جنگ نرم دانلود پاورپوینت بیماریهای مهم درختان میوه پاورپوینت بیماریهای مهم درختان میوه دانلود عملیات روانی دانلود پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راه‌های مقابله پاورپوینت جنگ نرم مبانی، ابزارها، شگردها و راه‌های مقابله :نو ساختارها مفهوم ن اتلاف‌های اصطکاکی پاورپوینت نانو ساختارها نانو دانلود پاورپوینت نانو ساختارها نانو ساختارها سیستم جمع آوری شیرابه سطح مقطع تبدیل یافته انسجام ساختمان بهبود مقاومت خمشی مصالح بتنی یكنواختی وانسجام سقف انفصال درسیستم كلاف بهسازی سقفها بهسازی دیوارهای باربر افزایش انسجام ساختمان مقاوم سازی سازه های بتنی روشهای بهسازی وتقویت بهسازی دانلود پروژه روشهای مقاوم سازی رشد میکروبی مقاوم سازی پی ها مخاطرات ساختگاهی مقاوم سازی سازه های فولادی طراحی اصلاح سیستم كلاف روشهای بهسازی ومقاوم سازی پی ها کنترل لغزش اصول کنترل سرعت موتورهای القایی منابع جریان روشهای کنترلی موتورهای القایی، کنترل کننده های اسکالر کنترل کننده سرعت ، مدار باز روشهای تقویت مقاومت برشی : طراحی سیستم جمع آوری شیرابه در مدفن پسماند کنترل کننده سرعت اینوتر منبع جریان سه فاز مقایسه محرکه های اینورتر منبع جریان و ولتاژ اینوترپل تکفاز اینورترهای منبع جریان تحقیق اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی رو اینوتر تکفاز PWM اینورتر اینورتر با تشدید سری اینورترهای سه فاز دلایل عدم استقبال از پانل‌های ساندویچی در ایران پانلهای سه بعدی چیست و چه کاربردی دارد خواص پانلهای سه بعدی آشنایی با المانهای ساندویچ پانل صنایع غذایی کلیات استفاده از پانلهای ساندویچی شیر كاربرد پانل‌های ساندویچی كامپوزیتی در ایران و جهان طرح توجیهی شناسایی علفهای هرز مزایای استفاده از پانلهای ساندویچی معرفی علفهای هرز علفهای هرز عیب های تری دی پانل مزیت استفاده از سیستم دیوار سه بعدی نسبت به سیستم سن دانلود پایان نامه پایان نامه دانلود پاورپوینت دانلود دانلود پروژه مقاله پروژه دانلود تحقیق دانلود مقاله تحقیق پژوهش پاورپوینت دانلود پژوهش